Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek onder de Trap in Nijverdal

februari 28 @ 8:00 pm - 9:00 pm

28 februari ArteZ hogeschool voor de kunsten presenteert: Chloë Elsenaar op viool

begeleid door Alie Kruiselbrink op de vleugel.

foto Chloe 2  2018 04 19 Alie Kruisselbrink 1

Chloë Elsenaar kreeg op zesjarige leeftijd haar eerste vioolles. Momenteel studeert ze aan het Conservatorium te Zwolle, waar zij dit jaar haar bachelor hoopt af te ronden.
Veel podiumervaring heeft zij opgedaan als soliste bij verschillende orkesten. Ze mocht bijvoorbeeld in december 2016 soleren met Het Orkest van het Oosten, waar ze ‘Winter’ van Vivaldi’s 4 jaargetijden speelde en in oktober 2018 speelde ze het Vioolconcert van A. Dvorak met het Hanze Orkest.
Bij het Jeugdsymfonieorkest ‘De Vuurvogel’ is ze een aantal jaar concertmeester geweest en nu speelt zij in het Ars Musica-orkest o.l.v. Patrick v.d. Linden. Chloë wordt regelmatig gevraagd als gast-violiste en heeft gespeeld op vele bekende podia, zoals bijvoorbeeld in Het Concertgebouw in Amsterdam, Het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en De Doelen in Rotterdam.

Chloë wordt deze avond begeleid op de vleugel door Alie Kruisselbrink docente aan het ArtEZ Conservatorium.

Grote namen kwamen in de carrière van pianiste Alie Kruisselbrink voorbij: Daniël Wayenberg, Moshe Hammer en Viktor Kusnetsov. Ze is regelmatig te horen als begeleidster van blazers, zangers en strijkers en heeft een groot repertoire aan koormuziek. Alie Kruisselbrink studeerde aan het Stedelijk Conservatorium te Zwolle bij Thom Bollen en Rinus Groot, waar zij in 1983 haar B-diploma behaalde. Ze werkt nu aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle en begeleid daar de studenten op vakkundige wijze. Ze verleende medewerking aan masterclasses van David Wilson-Johnson, Ab Koster en Gaby Pas- Van Riet.

Gegevens

Datum:
februari 28
Tijd:
8:00 pm - 9:00 pm
Evenement Categorieën:
,