Concertgelegenheden

 

283

 

 

Concert

Chloë Elsenaar kan op uw muziekavond in overleg een concert verzorgen. Zij laat zich altijd begeleiden door een piano. Zij zal u meenemen en een muzikale reis maken door vele eeuwen muziekgeschiedenis.

2015-01-04 Lions (Knipsel)

 

Knipsel Orkest van Nederland

Orkestversterking / Projectorkest

Heeft uw vioolsectie versterking nodig dan kan Chloë u helpen. Jarenlange orkestervaring als eerste violiste en vaste concertmeester van een groot Zwols Jeugd Symfonie Orkest en als gastconcertmeester en solist van Symfonica Jong Twente.

Ook heeft Chloë ervaring in het begeleiden van musicals en dansvoorstellingen in de vorm van Projectorkesten.

 

maxresdefault Podiumspektakel-Orkest

 

SAM_3123

 

 

 

Diner / Feest / Receptie

     Tijdens uw diner kan Chloë de achtergrondmuziek verzorgen. Al naar gelang uw wensen kan zij dat doen:

  • Solistisch (met piano)
  • Met Trio Animando
  • Strijk trio/kwartet

 

 

 

IMG_0732

 

Koorbegeleiding / Kerkdienst

Wat zou een eredienst zijn zonder muziek? Muziek inspireert en het zingen van liederen brengt woorden tot leven. In muziek en lied brengen we God de eer en kunnen we onze gevoelens uiten, van dankbaarheid en vreugde, maar ook van zorg en verdriet.
Vioolspel brengt oude muziek tot leven en accentueert de woorden die gezongen worden door het koor, Cantorij of gemeente.
Chloë heeft ook veel ervaring in het begeleiden van zowel mannenkoren als gemengde koren. Het wordt als een mooie aanvulling gezien naast de gebruikelijke piano/orgelbegeleiding. Veelal wordt zo’n concert afgewisseld met solo viool/piano als intermezzo.
Daarnaast is het ook mogelijk mee te werken met een trio of kwartet. We informeren u graag over de mogelijkheden.