Viool/Piano duo Chloë-Jorrick

Chloë Elsenaar kreeg op 6 jarige leeftijd haar eerste vioolles. Zij heeft veel podiumervaring opgedaan in binnen- en buitenland en won een aantal prijzen, o.a. (in 2015) op het Prinses Christina-concours. Chloë is in 2019 afgestudeerd aan het Ar​t​EZ Conservatorium in Zwolle en ze hoopt komende zomer haar master af te ronden aan het HKU conservatorium in Utrecht. (meer….)

Jorrick Simmes zette de eerste stappen van zijn muzikale carrière op 5 jarige leeftijd, begon ook met vioolles, maar was daarnaast geïnteresseerd in de piano. Hij werd in 2005 toegelaten tot de Jong Talentklas van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, volgde eerst vioollessen bij Koosje van Haeringen en daarna bij Aimee Broeders. In 2014 is Jorrick zich toch gaan toeleggen op de piano. Hij studeert nu op het ArtEZ Conservatorium in Zwolle.

Ondanks de Coronabeperkingen hebben Chloë en Jorrick een concert gegeven op het Landgoed Vilsteren. Zij waren te gast op het Concert Jong Talent te Vilsteren. Zij hebben het vioolconcert van Khachaturian gespeeld en hebben de middag afgesloten met de Humoresque van Dvorák. Hiervan kunt u hieronder een fragment horen.